BonusCodes.com fi

Tomi Latva

käyttäjältä Bonuskoodi
Tomi Latvan kuva

Tomi Latva on suomalainen kirjoittaja ja kääntäjä, jolla on yli neljän vuoden kokemus alalta. Hänen kirjoitustaitonsa ovat hioutuneet koulutuksen ja monipuolisen työkokemuksen kautta. Tällä hetkellä Tomi asuu Suomessa ja hänellä on vahva paikallinen ja kulttuurillinen tuntemus.

Tomi aloitti uransa kääntämällä ja kirjoittamalla artikkeleita useille asiakkaille ja yrityksille. Vuonna 2024 hän liittyi Bonuskoodi -tiimiin, jossa hänen kirjoitus- ja käännöstaitonsa pääsivät entistä laajempaan käyttöön. Johnnybetillä Tomi tarjoaa laadukasta suomenkielistä sisältöä ja jatkaa ammatillista kehittymistään.

Ammattinsa lisäksi Tomilla on monia intohimoja, jotka ulottuvat kirjoittamisen ulkopuolelle. Hän on innokas jalkapallon seuraaja ja Manchester Unitedin uskollinen kannattaja, seuraten joukkueen edesottamuksia eurooppalaisilla kentillä. Vapaa-ajallaan Tomi nauttii padelista ja kuntosaliharjoittelusta, mikä tukee hänen aktiivista ja tasapainoista elämäntapaansa.

Tomin monipuoliset kokemukset ja harrastukset antavat hänelle ainutlaatuisia näkökulmia kirjoittamiseen, ja hän lähestyy jokaista projektia innolla ja omaperäisyydellä.

Pelaa vastuullisesti