BonusCodes.com fi

Noora Saarinen

käyttäjältä Bonuskoodi
Noora Saarisen kuva

Noora on paljasjalkainen lahtelainen, intohimoinen kirjoittaja sekä luonnon ja eläinten hyvä ystävä. Aiemmin hevosalan yrittäjänä toiminut nainen on kiinnostunut kielistä ja vieraista kulttuureista, joita hän tällä hetkellä Helsingin yliopistossa innolla opiskelee. Tulevaisuudessa kääntäjän tai tulkin ammatista unelmoivan Nooran valmistuminen on vielä joidenkin vuosien päässä, mutta hänellä ei ole kiire mihinkään.

Arabian ja turkin kielten opiskelun ohessa karttuu kotimainenkin kieli freelance-kirjoittajan roolissa. Tässä työssä iGaming-ala on tullut hänelle hyvin tutuksi.

Kasinoartikkelien kirjoittamisessa on Nooran mukaan parasta sen sallima luovuus. Asiat voi ilmaista monella eri tapaa, ja Nooralle on tärkeää tuottaa paitsi informatiivista, myös viihteellistä sisältöä aiheesta kiinnostuneille lukijoille. Hän kokee freelancerina työskentelyn itselleen erinomaisesti sopivaksi, sillä yrittäjänä omiin työaikoihin ja -tapoihin pääsee vaikuttamaan paljon. Yökyöpeliksi tunnustautuva Noora kertoo tekevänsä töitä usein ilta-aikaan ja jopa öisin – ja toisaalta myös junamatkoilla yliopistolle ja takaisin. Toisin sanoen silloin, kun inspiraatio iskee!

Vapaa-aikansa Noora käyttää pitkälti luonnossa kahden koiransa kanssa liikkuen. Valokuvaaminen ja sienestys kuuluvat olennaisina osina tähän luontoharrastukseen. Metsässä vietetyn ajan vastapainoksi on mukava välillä vain käydä mukavasti sohvalle – Noora on nimittäin myös populaarikulttuurin suurkuluttaja, etenkin laatuelokuvien ja -sarjojen osalta. Hyvän katsottavan kanssa käy yhteen tietenkin hyvä ruoka, vaikka Noora myöntääkin mieluummin nauttivansa jonkun muun tekemää ruokaa kuin kokkaavansa itse!

Näiden aktiviteettien lisäksi hän pyrkii matkustamaan aina kun se opintojen puitteissa on mahdollista. Lyhyet kaupunkilomat ja rentouttavat luontoretriitit Suomessa tai ulkomailla pitävät Nooran mukaan mielen virkeänä ja avoimena. Oman maailmankuvan laajentaminen ei ole hänen mielestään ikinä pahaksi.

Pelaa vastuullisesti