BonusCodes.com fi

Global Leagues Veikkauskilpailu

käyttäjältä Bonuskoodi
Global Leagues Veikkauskilpailu

Global Leagues Veikkauskilpailu on nyt avoin kaikille kiinnostuneille pelaajille ja mahdollistaa voittaa rahapalkintoja ilman riskiä. Jalkapallo ei ole vain Eurooppa ja sen takia olemme valmistaneet 1X2 vedonlyöntikilpailu, jossa voi ennusta otteluiden tuloksia maailman ympäriltä.

Euroopalaiset joukkuet ovat huippujoukkueet. Sen takia niiden otteluita veikkaaminen voi tulla himpun verran tylsäksi. Ei siis ihme, että pelit, kuten Bonuskoodin Global Leagues veikkauskilpailu ovat suosittuja ja sitä pelaamalla pääset nauttimaan jalkapallon tunnelmaa yhdistettynä vedonlyönnin jännitykseen. Lue tästä artikkelista mistä oikeastaan on kyse ja kuinka pelin pelaaminen käy!

1. Mikä on Global Leagues veikkauskilpailu

Global Leagues veikkauskilpailu on jo perinteeksi muodostunut kilpailu, jossa jalkapallosta tietävät ihmiset osallistuvat futisveikkaukseen ja paras voittaa huikeat palkinnot. Toisin sanottuna mikäli tiedät jotain futiksesta ja olet harkinnut urheiluvedonlyöntiä jalkapallokauden ajanvietteeksi, voit osallistua samalla veikkauskilpailuun, jossa parhaiten arvaava pelaaja voi voittaa päivittäisiä tai viikoittaisia palkintoja.

Mikäli pystyt arvaamaan jalkapallon pelien tuloksia, voit osallistua kilpailuun Bonuskoodin sivustolla. Sivustolle tulee rekisteröityä ja jokainen viikko on oma erillinen turnauksensa. Kohteita veikataan ja voitetuista vedoista saa eri määrän pisteitä. Se pelaaja, joka nappaa eniten pisteitä viikoittaisessa kilpailussa, on voittaja.

Global Leagues veikkauskilpailussa veikataan jalkapallon otteluita, liigoissa koko maailmassa. Voi lyödä vetoja afriikalaisista, ameriikalaisista tai asialaisista liigoista. Ne eivät ole niin suosittuja siis jos tietää jotain niistä, se on hyvä tilaisuus voittaa oikeaa rahaa Global Leagues kilpailussa.

Koska muiden liigojen vednlyönti on todella suosittua, perustettiin Global Leagues veikkauskilpailu. Se on avoin ja yhdistää vedonlyönnin ja muiden veikkaajien kanssa kilpailemisen. Mikäli olet jalkapallotietäjä, voi kilpailu antaa sinulle mahdollisuuden napata huikeita voittoja! Jos etsit tapoja miten voittaa enemmän, kannattaa tarkistaa bet365 bonuskoodia.

2. Kuinka Global Leagues kilpailu toimii?

Käytännössä Global Leagues kilpailu toimii niin, että sinun tulee ensin luoda käyttäjätili ja rekisteröityä sivuston käyttäjäksi. Rekisteröityminen käy helposti bonuskoodi.org sivustolla ja kilpailuun pääsee liittymään painamalla ”liity kilpailuun” –painiketta. Voitot maksetaan PayPalin kautta, joten sinulla tulee olla oma ja toimiva PayPal tili. Kilpailu jaetaan rundeihin, jotka kestävät viikon. Uusi kierros alkaa aina maanantaina ja loppuu sunnuntaina ja kilpailussa julkaistaan uudet kysymykset joka päivä.

Kilpailussa tulee vastata kysymyksiin, jotka koskevat kansainvälisten liigojen kautta ja pelejä. Kilpailukysymyksiin oikein vastanneet tai oikein veikanneet pelaajat saavat pisteitä. Kysymyksiin liittyvät kertoimet ja voittopisteet jaetaan kertoimen mukaan. Väärästä arvauksesta ei saa pisteitä. Ne veikkaajat, joilla on eniten pisteitä jakavat 150$ voittopotin joka viikko. Lisäksi jaossa on 35 dollarin arvoinen Päivän Kuponki –lisäpalkintopotti.

Voitot jaetaan 72 tuntia viikon kierroksen päättymisen jälkeen. Pelaajan pitää pelata vähintään 18 kysymystä, jotta kierros lasketaan pelatuksi. Peruutettuja tapahtumia ei lasketa mukaan. Pelaaja voi siis kuitenkin jättää vastaamasta osaan kysymyksistä.

Voitonjako käy niin, että ensimmäinen pelaaja saa 50$, toinen 25$, kolmas 15$. Lisäksi neljännelle jaossa on 10$ ja 5.-7. sija saavat 5$ palkinnon. Päivän paras eli päivän kuponki –palkinnon voittaja saa 5$ palkinnon ja seitsemän viikonpäivää tarkoittavat siis yhteensä 35$ voittopottia. Päivän palkinnon voittamiseksi tulee pelata vähintään 4 kohdetta. Mikäli voittajia on useampi, jaetaan potti tasan. Jos etsit muita mahtavia pelejä, joissa voi voittaa, nappaa bonuskoodi vedonvälittäjien sivustolle ja pelaa oikealla rahalla bonuksella.

Kilpailu on avoin kaikille kansalaisuuksille ja siinä noudatetaan Bonuskoodin sääntöjä. Sääntöjen vastaisesti pelaava pelaaja voidaan poistaa kilpailusta ja voitonmaksu voidaan estää.

3. Miten voittaa 1x2 Global Leagues Veikkauskilpailu?

Global Leagues Veikkauskilpailu on ilmainen ja siihen on helppo osallistua. Sen voittaminen ei ole kuitenkaan vain tuurista kiinni, sillä kyseessä on peli, jossa kaikki jalkapallotietämys on eduksi. Mikäli siis olet kansainvälisten liigojen-hai, suosittelemme peliin osallistumista, sillä sinulla on jo lähtökohtaisesti hyvät mahdollisuudet voittaa. Meidän sivulta löytyy monta artikkelia vedonlyönnistä esim. arbitraasivedonlyönnistä ja muista veikkaustavoista. Voi siis opiskella vedonlyöntiä ja treenata sitä ilman riskiä.

Tärkeintä pelin voittamisessa on se, että pelaa järkevästi ja sääntöjen mukaan. Pelaa aina riittävä määrä kysymyksiä viikossa ja päivässä, jotta sinulla on oikeus niihin voittoihin, jotka mahdollisesti saat. Pidä huoli, että sinulla on vain yksi pelitili ja PayPaliisi on kytketty vain yksi käyttäjä.

Jotta pärjäät veikkauksessa, suosittelemme futistietouden kerryttämistä. Pelkällä tuurilla ja vaikkapa kertoimien perusteella päättämällä voit päästä melko pitkälle, mutta parhaat voitot jakavat ne pelaajat, jotka todella tietävät lajista jotain. Lue siis futisfoorumeita, seuraa uutisia ja lue netin veikkausvinkkejä, sillä ne auttavat myös Global Leagues Veikkauskilpailussa. Jopa yliopistot tekevät tutkimuksia, joissa tutkitaan vedonlyönnin harrastajista, siis lähteitä on runsaasti.

Ennen vedonlyöntiä tutustu pelaaviin joukkueisiin. Katso kotijoukkueen ja vierasjoukkueen kokoonpanoja ja tutustu joukkueiden pelitapaan ja pelihistoriaan. Selvitä joukkueiden heikkoudet ja vahvuudet ja selvitä onko joukkueella vaikkapa sisäisiä muutoksia, valmentajavaihdoksia tai loukkaantumisia.

Kuten kaikessa vedonlyönnissä, myös Global Leagues Veikkauskilpailussa tulee ottaa riskiä ja uskaltaa veikata muita vastaan. Vaikka toisella joukkueella olisi kotietu tai vahvempi joukkue, voi loukkaantuminen vaikkapa pelin aikana muuttaa tilanteen täysin. Myös paineettomana pelaava joukkue saattaa rentoudellaan voittaa vaikkapa liigan voitosta tavoittelevan joukkueen tai sellaisen joukkueen, joka lähtee niin sanotusti soitellen sotaan.

Futis on sekoitus taitoa, taktiikkaa ja tunnetta. Nämä kaikki tulee ottaa huomioon myös jalkapalloveikkauksessa. Älä siis tuijottele liikaa pelkkiä tilastoja vaan ota kokonaistilanne huomioon ja voita Global Leagues Veikkauskilpailu mahtavalla kokonaisarviolla!

4. Global Leagues 1x2 Veikkauskilpailu UKK (Usein kysytyt kysymykset)

4.1 ❓ Kuka voi osallistua Global Leagues 1x2 veikkauskilpailuun?

Kilpailu on avoin kaikille, joilla on aktiivinen tili meidän sivullamme.

4.2 ❓ Mitä voi voittaa Global Leagues 1x2 veikkauskilpailussa?

Viikoittain pallintopotti on 150$. Sen lisäksi paras päivän tipsteri saa lisää 5$.

4.3 ❓ Miten saadaan palkintoja Global Leagues vedonlyöntikilpailussa?

Voitot siirretään suoraan PayPal tilille, käyttäjän vahvistuksen jälkeen. Liity nyt Global Leagues veikkauskilpailuun.

kommentoi GlobalLeaguesVeikkauskilpailu
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti