BonusCodes.com fi

Arbitraasivedonlyönti – kuinka se toimii?

käyttäjältä Bonuskoodi
Arbitraasivedonlyönti – kuinka se toimii?

Arbitraasivedonlyönti on harvinaisempi vedonlyönnin muoto, jossa hyödynnetään mahdollisuutta asettaa samanlaisia vetoja saman kohteen tuloksille eri vedonvälittäjillä. Näin tuotto on taattu tuloksesta huolimatta ja vedonlyönti on periaatteessa riskitöntä. Luonnollisestikaan asia ei ole aivan näin, sillä muutenhan kaikki pelaisivat arbitraaseja. Lue tämä artikkeli ja kerromme sinulle, mitä arbitraasivedonlyönti oikeastaan on ja kuinka se toimii!

1. Mitä arbitraasivedonlyönti tarkoittaa?

Arbitraasi on oikeastaan taloustieteen termi, jolla tarkoitetaan tilannetta, jossa voidaan saada voittoa ilman riskiä. Tämä voi tapahtua esimerkiksi kahden eri tuotteen tai kahden eri kauppapaikan välillä. Jos puhutaan vaikkapa kultaharkosta ja ajatellaan, että ostat kultaharkon torilta hintaan 1000 €. Sen jälkeen suuntaat viereiselle torille, jossa kultaharkon markkinahinta onkin 1200 €. Ostamalla harkon ja myymällä sen toisella torilla saman tien tienaat siis 200 €.

Arbitraasista puhutaan riskittömänä tapana voittaa, mutta täysin riskitöntähän tämä ei missään nimessä ole, sillä mitä jos hinta ehtiikin laskea toisella torilla? Pahimmassa tapauksessa jäät tappiolle. Tämä on loogista, sillä toimivan markkinan tunnusmerkki on arbitraasivapaus eli se, että pitkäaikaista arbitraasia ei ole. Hinnat määräytyvät kysynnän ja tarjonnan mukaan ja arbitraasin hyödyntäminen lopettaa arbitraasitilanteen.

Sama koskee arbitraasivedonlyöntiä. Toisinaan eri vedonvälittäjät tarjoavat eri kertoimen samalle kohteelle. Syitä tähän ovat esimerkiksi se, että vedonvälittäjien mielipiteet eroavat toisistaan tai he haluavat tarkoituksella ottaa tietyn linjan tai järjestää kampanjan. Myös hitaus saattaa aiheuttaa arbitraasin, sillä toisinaan kertoimien muuttaminen käy liian hitaasti tai kertoimiin eksyy virhe ja tällöin pelaajat ehtivät hyödyntää eron.

Arbitraasivedonlyönnissä pelaaja voi siis esimerkiksi veikata samaa kohdetta kahden vedonvälittäjän sivulla. Kun hän veikkaa toisella sivustolla voittoa ja toisella tappiota, on arbitraasitilanteessa vedonlyöjän etu positiivinen eli voitto on varma. Jos haluat ensin kokeilla veikata ilman riskiä, lue meidän 1x2 veikkauskilpailusta.

2. Kuinka arbitraasiveikkaus toimii?

Edellä kerroimmekin jo sen, kuinka arbitraasivedonlyönti periaatteessa toimii. Käytännössä tilanne ei ole toki niin yksinkertainen, sillä arbitraasitilanteet tulee huomata ja aikaikkuna toimia saattaa olla käytännössä pienikin. Tarvitaan siis nopeaa reagointia, valmiina olemista ja hyvää logiikkaa.

Yleisin syy arbitraasitilanteelle on se, että vedonvälittäjien mielipiteet eroavat toisistaan. Arbitraasivedonlyöntiä voi harrastaa niin voittajavedossa, kuin esimerkiksi live-veikkauksessakin. Kaikkia tilanteita kuitenkin yhdistää se, että aikaikkuna saattaa olla vain muutamia sekunteja, joten esimerkiksi arbitraasiohjelman hankinta saattaa auttaa tilanteiden tunnistamisessa.

Arbitraasin hyödyntämiseksi sinulla tulee olla toimiva käyttäjätili useampien vedonvälittäjien sivulla ja sivulla tulee olla myös rahaa. Aikaa tilin luontiin tai rahansiirtoon ei ole. Arbitraasimahdollisten järjestely vaatii siis paljon ennakkotyötä. Osa vedonlyöjistä kuitenkin veikkaa arbitraasikohteita työkseen ja löytää tilanteet ohjelmistojen avulla. Ohjelmistot kuitenkin maksavat ja syövät voittojasi poistamatta vedonlyönnin riskejä. Kun veikkaa voi saada jopa enemmän etuja jos pelaajalla on bonuskoodi. Tsekkaa esim. kuponkikoodi bet365 sivulle, joka on tarkistettava toisesta artikkelistamme.

3. Mitkä ovat arbitraasivedonlyönnin riskit?

Kuten jo useampaan kertaan mainitsimme, arbitraasivedonlyönti ei ole riskitöntä vaikka sitä kuinka mainostettaisiin riskittömänä tapana veikata. Suurin riski on se, että myöhästyy tai tekee inhimillisen virheen, sillä vaikka arbitraasin logiikka toimiikin matemaattisesti, vetojen löytäminen ja asettaminen ovat riskialttiita.

Vedonvälittäjien panosrajat ovat toinen arbitraasin hyödyntämistä vaikeuttavista seikoista. Panosraja saattaa aiheuttaa tilanteen, jossa riittävän panoksen asettaminen arbitraasipelaamiseksi ei ole mahdollista. Arbitraasipelaajia uhkaa myös tilin sulkeminen, mikäli vedonvälittäjä ei hyväksy arbitraasipelaamista sivustollaan.

Mikäli arbitraasi johtuu siitä, että kertoimessa on yksinkertaisesti virhe, on vedonvälittäjällä oikeus perua veto. Ja sen he usein tekevätkin omien tappioidensa vähentämiseksi. Tässä tilanteessa riski on se, että toinen vedonvälittäjä voi pitää kohteen voimassa, jolloin oletkin haluamattasi lyönyt siitä oikeasti vetoa. Väärä arvaus ja huono onni johtavat nopeasti suuriin tappioihin. Hyvä tapa kokeilla vedonlyönti ideoitasi on käyttää bonuksia kuten ilmaisvedot tai bonusraha. Niitä on usein saatavilla vain bonuskoodin avulla kuten esim. Campobet bonuskoodi. Se ja muut bonuskoodit ovat tarkistettavat meidän etusivultamme.

Mikäli kiinnostuit arbitraasivedonlyönnistä tutustu siihen tarkemmin, tee useampi käyttäjätili ja ala tunnistaa ja hyödyntää tilaisuuksia!

kommentoi Arbitraasivedonlyönti–KuinkaSeToimii?
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti