BonusCodes.com fi

1x2 NBA Veikkauskilpailu

käyttäjältä Bonuskoodi
1x2 NBA Veikkauskilpailu

NBA eli koripallon huippuliiga on paitsi mainiota viihdettä, myös hyvä tilaisuus päästä ajautumaan urheiluvedonlyönnin saloihin, 1x2 NBA Veikkauskilpailun kautta. NBA on huippusuosittu ja laadukas liiga, jonka peleistä ei puutu dramatiikkaa ja huikeita koripallotemppuja. Se on kuitenkin myös miljoonabisnes, eikä ihme, että myös NBA-teemaiset pelit, kilpailut ja kampanjat ovat suosittuja.

Ei siis ihme, että pelit, kuten Bonuskoodin NBA veikkauskilpailu ovat suosittuja ja sitä pelaamalla pääset nauttimaan koripallon tunnelmaa yhdistettynä vedonlyönnin jännitykseen. Lue tästä artikkelista mistä oikeastaan on kyse ja kuinka pelin pelaaminen käy!

1. Mikä on NBA veikkauskilpailu

NBA veikkauskilpailu on jo perinteeksi muodostunut kilpailu, jossa koripallosta tietävät ihmiset osallistuvat koripalloveikkaukseen ja paras voittaa huikeat palkinnot. Toisin sanottuna mikäli tiedät jotain koripallosta ja olet harkinnut urheiluvedonlyöntiä koripallokauden ajanvietteeksi, voit osallistua samalla veikkauskilpailuun, jossa parhaiten arvaava pelaaja voi voittaa päivittäisiä tai viikoittaisia palkintoja.

Mikäli pystyt arvaamaan NBA pelien tuloksia, voit osallistua kilpailuun Bonuskoodin sivustolla. Sivustolle tulee rekisteröityä ja jokainen viikko on oma erillinen turnauksensa. Kohteita veikataan ja voitetuista vedoista saa eri määrän pisteitä. Se pelaaja, joka nappaa eniten pisteitä viikoittaisessa kilpailussa, on voittaja.

NBA veikkauskilpailussa veikataan NBA otteluita. NBA eli The National Basketball Association on miesten korkein sarjataso Amerikassa. Se perustettiin New Yorkissa vuonna 1946 ja se on maailman suosituin liiga. Liigassa pelaa 29 yhdysvaltalaista ja yksi kanadalainen joukkue.

Koska NBA vedonlyönti on todella suosittua, perustettiin NBA veikkauskilpailu. Se on avoin ja yhdistää vedonlyönnin ja muiden veikkaajien kanssa kilpailemisen. Mikäli olet koripallotietäjä, voi kilpailu antaa sinulle mahdollisuuden napata huikeita voittoja! Jos etsit tapoja miten voittaa enemmän, kannattaa tarkistaa Bet365 bonuskoodia.

2. Kuinka NBA kilpailu toimii?

Käytännössä NBA kilpailu toimii niin, että sinun tulee ensin luoda käyttäjätili ja rekisteröityä sivuston käyttäjäksi. Rekisteröityminen käy helposti bonuskoodi.org sivustolla ja kilpailuun pääsee liittymään painamalla ”liity kilpailuun” –painiketta. Voitot maksetaan PayPalin kautta, joten sinulla tulee olla oma ja toimiva PayPal tili. Kilpailu jaetaan rundeihin, jotka kestävät viikon. Uusi kierros alkaa aina maanantaina ja loppuu sunnuntaina ja kilpailussa julkaistaan uudet kysymykset joka päivä.

Kilpailussa tulee vastata kysymyksiin, jotka koskevat NBA kautta ja pelejä. Kilpailukysymyksiin oikein vastanneet tai oikein veikanneet pelaajat saavat pisteitä. Kysymyksiin liittyvät kertoimet ja voittopisteet jaetaan kertoimen mukaan. Väärästä arvauksesta ei saa pisteitä. Ne veikkaajat, joilla on eniten pisteitä jakavat 150$ voittopotin joka viikko. Lisäksi jaossa on 35 dollarin arvoinen Päivän Kuponki –lisäpalkintopotti.

Voitot jaetaan 72 tuntia viikon kierroksen päättymisen jälkeen. Pelaajan pitää pelata vähintään 18 kysymystä, jotta kierros lasketaan pelatuksi. Peruutettuja tapahtumia ei lasketa mukaan. Pelaaja voi siis kuitenkin jättää vastaamasta osaan kysymyksistä.

Voitonjako käy niin, että ensimmäinen pelaaja saa 50$, toinen 25$, kolmas 15$. Lisäksi neljännelle jaossa on 10$ ja 5.-7. sija saavat 5$ palkinnon. Päivän paras eli päivän kuponki –palkinnon voittaja saa 5$ palkinnon ja seitsemän viikonpäivää tarkoittavat siis yhteensä 35$ voittopottia. Päivän palkinnon voittamiseksi tulee pelata vähintään 4 kohdetta. Mikäli voittajia on useampi, jaetaan potti tasan. Jos etsit muita mahtavia pelejä, joissa voi voittaa, nappaa William Hill bonuskoodi.

Kilpailu on avoin kaikille kansalaisuuksille ja siinä noudatetaan Bonuskoodin sääntöjä. Sääntöjen vastaisesti pelaava pelaaja voidaan poistaa kilpailusta ja voitonmaksu voidaan estää.

3. Miten voittaa 1x2 NBA Veikkauskilpailu?

NBA Veikkauskilpailu on ilmainen ja siihen on helppo osallistua. Sen voittaminen ei ole kuitenkaan vain tuurista kiinni, sillä kyseessä on peli, jossa kaikki koripallotietämys on eduksi. Mikäli siis olet NBA-hai, suosittelemme peliin osallistumista, sillä sinulla on jo lähtökohtaisesti hyvät mahdollisuudet voittaa. Meidän sivulta löytyy monta artikkelia vedonlyönnistä esim. arbitraasivedonlyönnistä ja muista veikkaustavoista.

Tärkeintä pelin voittamisessa on se, että pelaa järkevästi ja sääntöjen mukaan. Pelaa aina riittävä määrä kysymyksiä viikossa ja päivässä, jotta sinulla on oikeus niihin voittoihin, jotka mahdollisesti saat. Pidä huoli, että sinulla on vain yksi pelitili ja PayPaliisi on kytketty vain yksi käyttäjä.

Jotta pärjäät veikkauksessa, suosittelemme koristietouden kerryttämistä. Pelkällä tuurilla ja vaikkapa kertoimien perusteella päättämällä voit päästä melko pitkälle, mutta parhaat voitot jakavat ne pelaajat, jotka todella tietävät lajista jotain. Lue siis korisfoorumeita, seuraa uutisia ja lue netin veikkausvinkkejä, sillä ne auttavat myös NBA Veikkauskilpailussa. Jopa yliopistot tekevät tutkimuksia, joissa tutkitaan vedonlyönnin harrastajista, siis lähteitä on runsaasti.

Ennen vedonlyöntiä tutustu pelaaviin joukkueisiin. Katso kotijoukkueen ja vierasjoukkueen kokoonpanoja ja tutustu joukkueiden pelitapaan ja pelihistoriaan. Selvitä joukkueiden heikkoudet ja vahvuudet ja selvitä onko joukkueella vaikkapa sisäisiä muutoksia, valmentajavaihdoksia tai loukkaantumisia.

Kuten kaikessa vedonlyönnissä, myös Veikkauskilpailussa tulee ottaa riskiä ja uskaltaa veikata muita vastaan. Vaikka toisella joukkueella olisi kotietu tai vahvempi joukkue, voi loukkaantuminen vaikkapa pelin aikana muuttaa tilanteen täysin. Myös paineettomana pelaava joukkue saattaa rentoudellaan voittaa vaikkapa liigan voitosta tavoittelevan joukkueen tai sellaisen joukkueen, joka lähtee niin sanotusti soitellen sotaan.

Koripallo on sekoitus taitoa, taktiikkaa ja tunnetta. Nämä kaikki tulee ottaa huomioon myös koripalloveikkauksessa. Älä siis tuijottele liikaa pelkkiä tilastoja vaan ota kokonaistilanne huomioon ja voita NBA Veikkauskilpailu hyvällä kokonaisarviolla!

4. NBA 1x2 Veikkauskilpailu FAQ

4.1 ❓ Kuka voi osallistua NBA 1x2 veikkauskilpailuun?

Kilpailu on avoin kaikille, joilla on aktiivinen tili meidän sivullamme.

4.2 ❓ Mitä voi voittaa NBA 1x2 veikkauskilpailussa?

Viikoittain pallintopotti on 150$. Sen lisäksi paras päivän tipsteri saa lisää 5$.

4.3 ❓ Miten saadaan palkintoja?

Voitot siirretään suoraan PayPal tilille, käyttäjän vahvistuksen jälkeen. Liity nyt 1x2 NBA veikkauskilpailuun.

kommentoi 1x2NbaVeikkauskilpailu
Kommentit (0)
Pelaa vastuullisesti